Το θρίλερ "Run" με τη Sarah Paulson θα κάνει τελικά ντεμπούτο στο Hulu

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις με τις streaming υπηρεσίες
14 Αυγούστου 2020 16:54
Το θρίλερ "Run" με τη Sarah Paulson θα κάνει τελικά ντεμπούτο στο Hulu

Μετά το "Ratched" του Netflix, η Sarah Paulson θα πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμη θρίλερ αλλά για λογαριασμό μιας άλλη streaming υπηρεσίας. Ο λόγος για το Run το θρίλερ της Lionsgate που λόγω του κορωνοϊού τελικά θα μετακομίσει την πρεμιέρα του στο Hulu, τουλάχιστον για τις ΗΠΑ. 

Πρόκειται για μια ακόμη ταινία που επιλέγει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγοράς του θεάματος και βρίσκει εναλλακτικούς τρόπους προβολής, όπως έκανε πρόσφατα η Disney με το Mulan. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του THR, αναφέρει πως έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των streaming υπηρεσιών για τα δικαιώματά της. 

Αρχικά το Run ήταν να κυκλοφορήσει ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας στις 8 Μαΐου και να συμπέσει με την θεματολογία του σεναρίου του. Η πλοκή του φιλμ θέλει την Paulson ως μια υπερπροστατευτική μητέρα που έχει μεγαλώσει την κόρη της που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι σε πλήρη απομόνωση από τον έξω κόσμο, έχοντας τον έλεγχο της κάθε της κίνησης από τότε που γεννήθηκε. Το νεαρό κορίτσι (Kiera Allen) όμως ανακαλύπτει μερικά σκοτεινά μυστικά και οι αποκαλύψεις την ωθούν να παλέψει για την ελευθερία της. 

Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως το Run αποτελεί την πρώτη θρίλερ ταινία μετά το "The Sign of the Ram" του 1948, όπου η πρωταγωνίστρια είναι στην πραγματικότητα καθηλωμένη σε καροτσάκι. 

Στην παραγωγή της ταινίας συναντάμε τον σκηνοθέτη Aneesh Chaganty, τον σεναριογράφο Se Ohanian και την παραγωγό Natalie Qasabian, οι οποίοι μας χάρισαν το αξιόλογο θρίλερ του 2018, "Searching" με πρωταγωνιστή τον John Cho. 

Η κυκλοφορία του "Run" στις διεθνείς αγορές θα γίνει μέσα από τους κινηματογράφους, ενώ δεν ανακοινώθηκε ακόμη η ημερομηνία πρεμιέρας του στο Hulu. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer: