Φήμη: Επίκαιρος θα είναι ο τίτλος του Spider-Man 3 με τον Tom Holland

"Homesick"
13 Αυγούστου 2020 11:39
Φήμη: Επίκαιρος θα είναι ο τίτλος του Spider-Man 3 με τον Tom Holland

Η πρώτη φήμη για τον τίτλο του άκρως αναμενόμενου Spider-Man 3 με τον Tom Holland κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δίνοντας λίγο φως στην υπόθεσή του. Μέσα από την αναφορά του Murphy's Multiverse, που βασίζεται σε πηγές του The Direct, η τρίτη ταινία του Ανθρώπου Αράχνη θα ονομάζεται Spider-Man: Homesick, καθώς πασίγνωστα μαγκαζίνο όπως το Esquire και το Maxim έχουν κατοχυρώσει την ονομασία στις ιστοσελίδες τους. 

Επίσης, το ρεπορτάζ συνεχίζει και κάνει λόγο πως τα πλατό της ταινίας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, κατασκευάζονται εκεί αυτόν τον καιρό και η παραγωγή το αποκαλεί "Homesick". Βέβαια, δεν αποκλείεται εν τέλει αυτός να είναι ο προσωρινός τίτλος του κιόλας. Ακολουθεί το screenshot που κατέγραψε από την ιστοσελίδα του Esquire:

Σαφώς και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη σχετικά με τον τίτλο του sequel του Spider-Man: Far From Home ούτε από τη Sony Pictures ούτε από τη Marvel Studios, επομένως λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. 

Μπορεί επίσης ο ίδιος ο Tom Holland να το διαρρεύσει κάποια στιγμή με τον δικό του τρόπο, όπως έχει καταφέρει στο παρελθόν με τις μοναδικές του γκάφες. 

Το Spider-Man 3 αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021.