Το American Pie επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια – Έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρθε η ώρα του “Girl’s Rule”
13 Αυγούστου 2020 09:09
Το American Pie επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια – Έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως πέρασαν σχεδόν είκοσι χρόνια από το πρώτο American Pie, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και έχει μείνει στην ιστορία του κωμικού κινηματογράφου, ως μία από τις πιο cult εφηβικές ταινίες. Παρόλο που έκτοτε έχουμε δει αρκετά sequels και prequels και περιμένοντας για το American Pie 5, η Universal έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του νέου spin-off που μεταξύ άλλων θα έρθει και στο Netflix.

Ο λόγος γίνεται για το “American Pie Girl’s Rule” που σκηνοθέτησε ο Mike Elliott και έγραψαν οι Blayne Weaver και David H. Steinberg. Η πλοκή λαμβάνει χώρα στο East Great Falls, όπου οι Annie, Cory, Kayla, Michelle και Stephanie παρτάρουν και αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν την γυναικεία δύναμή τους και να γίνουν ένα για να πάρουν αυτό που θέλουν πριν τελειώσουν το λύκειο. Τα αγόρια που βρίσκονται στο εν λόγω πάρτι δεν ξέρουν τι τους περιμένει και κοιτούν τις πέντε κορασίδες σοκαρισμένοι να ξεσαλώνουν.

Το cast μεταξύ άλλων απαρτίζουν οι: Madison Pettis, Lizze Broadway, Piper Curda, Natasha Behnam, Darren Barnet, Zachary Gordon, Camaron Engels, Christian Valderrama, Barry Bostwick, Ed Quinn, Sara Rue και Danny Trejo.

Το American Pie Girl’s Rule θα έρθει στις 6 Οκτωβρίου σε digital και DVD μορφή, καθώς και στο Netflix χωρίς να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στην υπηρεσία. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player παρακάτω.