Εφιάλτες καταδιώκουν την Julia Sarah Stone στο θρίλερ “Come True” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τέλη Αυγούστου στο Fantasia International Film Festival
11 Αυγούστου 2020 12:09
Εφιάλτες καταδιώκουν την Julia Sarah Stone στο θρίλερ “Come True” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Anthony Scott Burns που μεταξύ άλλων ήταν υπεύθυνος για το “In the Tall Grass” του Netflix, είναι έτοιμος να σας τρομάξει με τη νέα του ταινία που ακούει στο όνομα, “Come True”. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι θα πρωταγωνιστήσει η Julia Sarah Stone του “The Killing”.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, γνωρίζουμε ότι η Sarah, αναζητά να βρει ησυχία και να βάλεις τέλος στους εφιάλτες που την στοιχειώνουν, αλλά όταν προσπαθήσει να το κάνει, θα απελευθερώσει κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβει μέσα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική του έργου υπογράφουν οι Electric Youth του “Drive”, ενώ πλάι στη Stone πρωταγωνιστούν και οι Landon Liboiron, Skylar Radzion, Tiffany Helm, Chantal Perron και Tedra Rogers.

Το Come True θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του μέσα από το Fantasia International Film Festival στις 30 Αυγούστου, ενώ δε γνωρίζουμε πότε και εάν θα καταφθάσει στα μέρη μας -λόγω της πανδημίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το teaser trailer.

Tags: