Ψέματα ακόμη και στον Nolan έπρεπε να πει ο Robert Pattinson για να παίξει τον Batman

Όταν ούτε και το αφεντικό σου δεν πρέπει να το μάθει
10 Αυγούστου 2020 10:56
Ψέματα ακόμη και στον Nolan έπρεπε να πει ο Robert Pattinson για να παίξει τον Batman

Η περίπτωση των audition του The Batman είναι από εκείνες τις άκρα μυστικές που δεν πρέπει ούτε το...αφεντικό σου να το ξέρει και ο Robert Pattinson το έμαθε από την καλή και από την ανάποδη. Ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Bruce Wayne μίλησε για τα επίπεδα μυστικότητας που έπρεπε να διατηρεί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του TENET και για το φιλμ του Matt Reeves. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Irish Times αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο να πει ψέματα ακόμη και στον ίδιο τον Christopher Nolan όσο βρισκόταν στο πλατό της ταινίας του, καθώς ταυτόχρονα έπρεπε να πηγαίνει στις audition του Batman: 

Έχει πλάκα γιατί ο Chris είναι τόσο μυστικιστής με τα πάντα στις ταινίες του και τότε έπρεπε να είμαι εγώ το ίδιο για όσα αφορούσαν τον Batman. Οπότε έπρεπε να πω ψέματα στον Chris όταν πήγα για το δοκιμαστικό, του είπα ότι είχα μια επείγουσα οικογενειακή κατάσταση. Και μόλις του είπα "οικογενειακή υπόθεση μου είπε: Πας να κάνεις την οντισιόν του Batman έτσι;

Ο Nolan όντας "παλιά καραβάνα" στη βιομηχανία, κατάλαβε απευθείας ότι ο Pattinson έπρεπε να του πει ψέματα για την οντισιόν. Ειδικά όταν η Warner Bros. και η DC ήθελαν να δημιουργήσουν τρελό ντόρο με την αποκάλυψη του casting του διαδόχου του Ben Affleck στον εμβληματικό ρόλο, έπρεπε να το κρατήσουν μυστικό ακόμη και από τον σκηνοθέτη που... ξέρει να κρατάει μυστικά. 

Το The Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2021, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.