O James Wan ετοιμάζει τη νέα ταινία του θρυλικού "Ιππότη της Ασφάλτου"

Η επιστροφή του KITT!
08 Αυγούστου 2020 11:07
O James Wan ετοιμάζει τη νέα ταινία του θρυλικού "Ιππότη της Ασφάλτου"

Ο "Ιππότης της Ασφάλτου" έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία τη δεκαετία του '80 με τον David Hasselhoff να πρωταγωνιστεί ως ο οδηγός του θρυλικού ΚΙΤT. Τώρα όπως μεταδίδει το Deadline, η Spyglass Media Group συνεργάζεται με την εταιρία παραγωγής του James Wan, Atomic Monster, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τα Saw και τα The Conjuring, για την μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη. 

Το νέο "Knight Rider" θα αποτελεί reboot του σόου στη μοντέρνα εποχή και θα διατηρεί τον αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα του γνωστού smart αυτοκινήτου. Μάλιστα, ο TJ Fixman έχει αναλάβει τη γραφή του σεναρίου, έχοντας στο ρεζουμέ του κυρίως δουλειές σε βιντεοπαιχνίδια όπως τα Ratchet & Clank και Resistance: Fall of Man. Καμιά άλλη πληροφορία δεν έγινε γνωστή για το project. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αναβιώσει το θρυλικό αυτοκίνητο με την Α.Ι. ειδικά τώρα που τα ειδικά εφέ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με την εποχή που κυκλοφόρησε. O KITT (του οποίου τα αρχικά σημαίνουν Knight Industries Three Thousand) είχε επιστρέψει το 2008 στην ομώνυμη reboot σειρά με τον Hasselhoff, μάλιστα, να πραγματοποιεί και μια σύντομη εμφάνιση. 

Tags: