Στόχος τα Oscars για τον Daniel Kaluuya στη νέα του ταινία ‘Judas and the Black Messiah’ (ΒΙΝΤΕΟ)

"You can kill a freedom fighter but you can't kill freedom"
07 Αυγούστου 2020 17:35
Στόχος τα Oscars για τον Daniel Kaluuya στη νέα του ταινία ‘Judas and the Black Messiah’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. Pictures μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη δραματική-βιογραφική ταινία, Judas and the Black Messiah. Πρόκειται για ένα φιλμ που στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Shaka King, ενώ παράλληλα βοήθησε και στο σενάριο παράλληλα με τον Will Berson. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο, αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε για το 2021.

Αυτή η υπερπαραγωγή της Warner απαρτίζεται από τους Daniel Kaluuya (Get Out, Sicario), LaKeith Stanfield (Knives Out, Sorry to Bother You), Martin Sheen (Apocalypse Now, The Departed) και Jesse Plemons (The Irishman, Breaking Bad, El Camino). Στην υπόθεση της ιστορίας θα δούμε τον Fred Hampton, ο οποίος δολοφονήθηκε όταν ήταν 21 ετών από το FBI και την αστυνομία του Σικάγο το 1969.

Απέναντί του ήταν ο William O'Neal που ήταν πληροφοριοδότης του FBI που «έδωσε» τους «Μαύρους Πάνθηρες» στην αστυνομία και οδήγησε στη δολοφονία του Hampton.

Το Judas and the Black Messiah θα κάνει ποδαρικό στους κινηματογράφους κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Δείτε το επίσημο trailer της παραγωγής της Warner Bros. μέσα από τον player παρακάτω.