Η Nia DaCosta του “Candyman” θα σκηνοθετήσει το Captain Marvel 2

Τον Ιούλιο του 2022 οι νέες περιπέτειες της Carol Danvers
06 Αυγούστου 2020 10:25
Η Nia DaCosta του “Candyman” θα σκηνοθετήσει το Captain Marvel 2

Όπως επιβεβαιώθηκε και επίσημα, η Marvel έδωσε τα χέρια με την σκηνοθέτιδα, Nia DaCosta για να καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα του Captain Marvel 2. Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι το Candyman, το οποίο θα έπρεπε να έχει ήδη προβληθεί στους κινηματογράφους, αλλά μετά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών θα καταφθάσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Marvel συνάντησε πολλούς σκηνοθέτες, αλλά φαίνεται ότι η DaCosta κέρδισε την εμπιστοσύνη της, ενώ παράλληλα συναντήθηκε και με τον επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige. Όπως είναι προφανές, η Brie Larson επιστρέφει στο ρόλο της Carol Danvers, η οποία αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και στους Εκδικητές, αλλά και στη δική της προσωπική ταινία που κυκλοφόρησε μερικούς μήνες πριν το Avengers: Endgame το 2019.

H DaCosta, λοιπόν, αναλαμβάνει τα ηνία του project και παίρνει τη θέση των Anna Boden και Ryan Fleck, οι οποίοι μας μετέφεραν την πρώτη solo περιπέτεια της Carol, που αναδείχθηκε ως τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, αφού κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία της Disney με περισσότερα από $1.1 δισεκατομμύρια.

Οι νέες περιπέτειες της Carol Danvers θα κάνουν ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Captain Marvel 2 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.