Ο Bradley Cooper θα είναι ο πρωταγωνιστής του νέου φιλμ του Paul Thomas Anderson

Συνεργάζονται για πρώτη φορά μεταξύ τους
04 Αυγούστου 2020 10:40
Ο Bradley Cooper θα είναι ο πρωταγωνιστής του νέου φιλμ του Paul Thomas Anderson

Για πρώτη φορά στην καριέρα και των δύο, οι Bradley Cooper και Paul Thomas Anderson θα συνεργαστούν, έχοντας ο καθένας τους αρκετές υποψηφιότητες για Όσκαρ στο ενεργητικό τους. Όπως μαθαίνουμε από το THR, ο Cooper βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη νέα ταινία του Anderson, η οποία δεν ακόμη δεν απέκτησε τίτλο αλλά γνωρίζουμε ότι θα διαδραματίζεται στα 70s στο San Fernando Valley και θα είναι ένα δράμα ενηλικίωσης. 

Όπως αντιλαμβάνεστε οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες γύρω από το project και όλα κρύβονται κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς δεν ξέρουμε καν τι ρόλο θα υποδυθεί ο Cooper. 

Από όσα έγιναν γνωστά το φιλμ θα χωρίζεται σε πολλαπλά storylines γύρω από ένα παιδί ηθοποιό που πηγαίνει σχολείο στο San Fernando Valley και αποτελεί μάλιστα το σκηνικό μερικών από τις πιο γνωστές ταινίες του Anderson όπως τα "Boogie Nights", "Magnolia" και "Punch Drunk Love". 

Πρόσφατα το φιλμ διάδοχος του "The Phantom Thread" μεταπήδησε από την Focus Features στην MGM και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να ξεκινά τα γυρίσματά του τον ερχόμενο χειμώνα, εφόσον και η ρευστή κατάσταση λόγω της πανδημίας του COVID-19 το επιτρέψει.