Νέες πληροφορίες για την ταινία "The Flash" από τον Andy Muschietti 

O σκηνοθέτης αποκαλύπτει τι θα δούμε περίπου στο "Flashpoint"

Νέες πληροφορίες για την ταινία "The Flash" από τον Andy Muschietti

Από τότε που ο Andy Muschietti ανέλαβε το τιμόνι της ταινίας του The Flash φαίνεται να έχει πολύ ζεστά τo project της DC Films, παρά το γεγονός πως έχοντας σκηνοθετήσει τα "IT" και "IT: Chapter 2" έμοιαζε με μια αμφιλεγόμενη επιλογή. Ο ίδιος του έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν πως η ταινία θα μεταφέρει το κλασικό και λατρεμένο από τους fans των comics, storyline του "Flashpoint", ωστόσο θα υπάρχουν διαφορές στην κινηματογραφική βερσιόν. 

Μιλώντας στον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό Metro 95.1, ο Muschietti αποκάλυψε μια νέα πτυχή για την ταινία. Τα όσα δήλωσε μετέφρασε ο χρήστης του Twitter, Orden_67, από τα ισπανικά:

Πρόκειται για μια time-travel ιστορία: o Flash θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να σώσει την μητέρα του. Θα είναι μια συναρπαστική ταινία δράσης αλλά με πολύ τσαγανό που θα κερδίσει τις καρδιές όσων τη δουν. 

Η μεγάλη αλλαγή της ταινίας σε σχέση με τα comics είναι πως θα δούμε την επιστροφή του Michael Keaton στο ρόλο του Bruce Wayne, ο οποίος όπως μάθαμε πρόσφατα θα λειτουργεί σε ρόλο μέντορα και υποκινητή, σαν τον Nick Fury του Samuel L. Jackson στο MCU. Αυτό θα αποτελέσει και ένα από τα highlights της εναλλακτικής ιστορίας όπου ο Barry Allen του Ezra Miller θα βρεθεί στο φιλμ. 

Για την ιστορία, το project του Flashpoint αποτελεί μια από τις πιο προβληματικές παραγωγές των τελευταίων ετών, με πολλές αποχωρήσεις σκηνοθετών, ενώ έφτασε σε σημείο να κάνει κάνει εκ νέου cast τον Ezra Miller στον ομώνυμο ρόλο. 

0 σχολια