Νέο trailer για την 4η σεζόν του Fargo με τον Chris Rock ενάντια στην ιταλική μαφία

"Αυτοί είναι το παρελθόν. Εμείς είμαστε το μέλλον"
03 Αυγούστου 2020 11:15
Νέο trailer για την 4η σεζόν του Fargo με τον Chris Rock ενάντια στην ιταλική μαφία

Είχαμε πολύ καιρό να μάθουμε ή να δούμε κάτι από την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν του Fargo, ειδικά και μετά την καθυστέρηση της πρεμιέρας του λόγω του COVID-19, που είχε οριστεί για τις 19 Απριλίου. Το FX όμως έδωσε ένα νέο μικρό αλλά δυνατό trailer για το νέο αυτοτελές κεφάλαιο της σειράς του Noah Hawley, το οποίο βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο φιλμ των αδερφών Coen. 

Στο τέταρτο κεφάλαιο πρωταγωνιστεί και πάλι ένα υπέρλαμπρο cast με τους: Chris Rock, Jason Schwartzman, Timothy Olyphant και Ben Whishaw. Βρισκόμαστε στα μέσα των '50s όπου δύο εγκληματικές οργανώσεις στο Kansas City του Μιζούρι μάχονται για το ποια θα υπερισχύσει. Την οργάνωση των αφροαμερικανών ηγείται ο Rock και αυτή των Ιταλών ο Schwartzman και όπως φαντάζεστε στο κλασικό μαύρο χιούμορ του Fargo έχουν να δουν πολλά τα μάτια σας από αιματηρές συγκρούσεις και σκηνές απείρου κάλλους. 

Ωστόσο, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, ακόμη το FX δεν έχει κατασταλάξει σε μια ημερομηνία πρεμιέρας για το Fargo. Απολαύστε το trailer παρακάτω.