Η Courteney Cox επιστρέφει ως η απίθανη ρεπόρτερ στο Scream 5

Θα παίξει με τα «φιλαράκια» της στο φιλμ της Paramount
02 Αυγούστου 2020 17:24
Η Courteney Cox επιστρέφει ως η απίθανη ρεπόρτερ στο Scream 5

Σύμφωνα με το Collider, η διάσημη ηθοποιός, Courteney Cox, θα επιστρέψει στο ρόλο της Gale Weathers στο Scream 5. Η παραγωγή του νέου φιλμ από την Paramount Pictures και την Spyglass Media Group θα ξεκινήσει στη Βόρεια Καρολίνα, ενώ όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση τα ηνία του project έχουν αναλάβει οι δημιουργοί του “Ready or Not”, Matthew Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά την δημοσιογράφο Gale Weathers και πλάι της θα βρίσκεται ο πρώην σύζυγός της, David Arquette, ο οποίος θα παίξει το ρόλο του Dewey Riley. Βέβαια, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα επιστρέψει η Neve Campbell ως Sidney Prescott, αν και το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ έντονα σαν φήμη.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε το Scream χωρίς την Gale Weathers και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Courteney.

Τέλος, το σενάριο έχουν αναλάβει οι James Vanderbilt and Guy Busick. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Scream 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.