Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder από τη Natalie Portman

Και άλλες ζουμερές πληροφορίες από τον Taika Waititi
27 Ιουλίου 2020 11:56
Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder από τη Natalie Portman

Νέες πληροφορίες έρχονται από το μέτωπο του MCU για το άκρως αναμενόμενο Thor: Love and Thunder. Το Thor 4 είχε ανακοινωθεί πέρυσι στην Comic-Con μαζί με όλο το Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios, και αποτέλεσε με διαφορά την πιο πολυσυζητημένη κίνηση του Kevin Feige για το μέλλον του MCU.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Natalie Portman που θα επιστρέψει ως Jane Foster για να γίνει η νέα "Thor" στη θέση του Chris Hemsworth, μίλησε για αυτό σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Instagram της Serena Williams. 

Η Portman αποκάλυψε, κάπως φευγαλέα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, πως τα γυρίσματα του "Love and Thunder" θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 στην Αυστραλία.

 Κι άλλες πληροφορίες όμως έρχονται για το Thor 4, αυτή την φορά από τον σκηνοθέτη του, Taika Waititi, ο οποίος μίλησε στο BBC News για την πρόοδο που κάνει η παραγωγή:

Νομίζω πως θα είναι πολύ καλό. Γράφω από εδώ και από εκεί το σενάριο πάνω από ένα χρόνο τώρα και αυτή τη βδομάδα θα το κάνω ένα ακόμη πέρασμα, να σας πω την αλήθεια. 

Συνέχισε λέγοντας πως το σενάριό του θα είναι τόσο τρελό και τόσο ρομαντικό -για να τιμήσει τον τίτλο του "Love and Thunder", άλλωστε το έχει πει επανειλημμένα πως η ταινία θα είναι... φευγάτη. 

Για τη συνέχεια του Thor: Ragnarok θα επιστρέψει σαφώς η Tessa Thompson ως Valkyrie. Το ντεμπούτο του στο MCU αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Christian Bale σε ρόλο κακού από όσο γνωρίζουμε, ενώ και ο Ryan Gosling φημολογείται πως θα συμμετέχει, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί. 

Με την πανδημία να έχει σπρώξει πιο πέρα τις κυκλοφορίες, το Thor: Love and Thunder αναμένεται πλέον στις 25 Μαρτίου του 2022