Ο Ryan Reynolds, με τον παραγωγό του Stranger Things, σε νέα time-travel ταινία για το Netflix

Η συνεργασία του streaming κολοσσού με την Skydance συνεχίζεται
26 Ιουλίου 2020 12:44
Ο Ryan Reynolds, με τον παραγωγό του Stranger Things, σε νέα time-travel ταινία για το Netflix

Οι Skydance και Netflix συνεργάστηκαν άψογα για το "6 Underground" και το πρόσφατο "The Old Guard", κάτι που φάνηκε και εκ του αποτελέσματος μιας και μπήκε με το "καλημέρα" στις πιο δημοφιλείς ταινίες όλων των εποχών του Netflix με πάνω από 70 εκ. views. Χωρίς να αφήσουν τον κορωνοϊό να τους επηρεάσει, οι δύο εταιρίες δίνουν και πάλι τα χέρια για την παραγωγή της ενός time-travel θρίλερ με τον Ryan Reynolds, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Shawn Levy, παραγωγός και σκηνοθέτης του Stranger Things. 

Το project που ανήκε στην Paramount Pictures μέχρι πρότινος ονομαζόταν "Our Name is Adam" -δεν ξέρουμε αν θα μετονομαστεί- και θα πρωταγωνιστεί ο Reynolds στο ρόλο ενός άνδρα που πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να βοηθήσει τον 13χρονο εαυτό του. Οι δυο τους θα συναντήσουν και τον μακαρίτη πατέρα του Reynolds που έχει πλέον την ίδια ηλικία με τον χαρακτήρα που υποδύεται. 

Εντωμεταξύ, το πρώτο project μεταξύ Reynolds και Levy, το Free Guy, που ετοιμάζουν σε συνεργασία με την 20th Century Fox, θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου 2020, έχοντας πάρει καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.