Οι Julia Roberts και Denzel Washington στο νέο θρίλερ του Netflix

Από τον Sam Esmail, δημιουργό του Mr. Robot
22 Ιουλίου 2020 09:10
Οι Julia Roberts και Denzel Washington στο νέο θρίλερ του Netflix

Φορτσάρει με τις μεγάλες παραγωγές τελευταία το Netflix, ειδικά όταν και οι ανταγωνιστές τους, όπως το Apple TV+ ρίχνουν άπλετο χρήμα για να εξασφαλίσουν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Έτσι, η υπηρεσία απέκτησε ένα ακόμη υπέρλαμπρο project, που ακούει στο όνομα "Leave the World Behind", έρχεται σε σκηνοθεσία του Sam Esmail, σκηνοθέτη του Mr. Robot και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους βραβευμένους με Όσκαρ Julia Roberts και τον Denzel Washington

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Roberts συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Esmail για τη σειρά "Homecoming" του Amazon Prime Video, ενώ ο Washington με τη Roberts συμπρωταγωνίστησαν στο "The Pelican Brief" του 1993. 

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Rumaan Alam, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου και διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που νοικιάζει ένα πολυτελές σπίτι στη Νέα Υόρκη για να περάσει ξέγνοιαστα μια βδομάδα. Μόνο που την ηρεμία τους ταράσσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο ισχυρίζεται ότι το σπίτι τους ανήκει και ξαφνικά κόβουν το ρεύμα, το τηλέφωνο και το internet, καθώς τώρα θα πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουν. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες γύρω από το project λένε πώς το Netflix έδωσε πάνω από $100 εκ. για να εξασφαλίσει τη νέα ταινία του Esmail, ποσό παρόμοιο με το "Emancipation" του Will Smith για λογαριασμό της Apple.