Ο Paul Thomas Anderson του "There Will Be Blood" ετοιμάζει τη νέα του ταινία

Όμως παίρνει μεταγραφή για άλλο στούντιο
20 Ιουλίου 2020 10:41
Ο Paul Thomas Anderson του "There Will Be Blood" ετοιμάζει τη νέα του ταινία

Ένας από τους πιο αξιότιμους και λατρεμένους σκηνοθέτες των 2000s είναι αδιαμφισβήτητα ο Paul Thomas Anderson, που μας έχει χαρίσει τα βραβευμένα και υποψήφια για Όσκαρ, There Will Be Blood, The Master και The Phantom Thread. Τώρα ο auteur σκηνοθέτης ετοιμάζει τη νέα του ταινία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και φαίνεται πως θα πάρει μεταγραφή για άλλο στούντιο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, θα μετακομίσει από την Focus Features για χάρη της MGM, ενώ λέγεται πως η μητρική εταιρία της πρώτης, η Universal θα εμπλέκεται στο project. Με την Focus άλλωστε κυκλοφόρησε το The Phantom Thread, που απέσπασε μία νίκη (Καλύτερης Ενδυματολογίας) από τις συνολικά έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ. 

Ο Anderson είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με μερικούς από τους κορυφαίους ηθοποιούς του στερεώματος για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των ταινιών του, όπως ο Daniel Day Lewis, ο Joaquin Phoenix και ο αείμνηστος Philip Seymour Hoffman. 

Μέχρι στιγμής η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη δεν έχει τίτλο, όμως ξέρουμε ότι θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '70 στο San Fernando Valley και θα πρωταγωνιστεί ένα παιδί ηθοποιός. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το casting της δεν δόθηκε. 

Για οτιδήποτε νεότερο για το επόμενο φιλμ του Paul Thomas Anderson μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.