Το νέο καταιγιστικό trailer του The New Mutants μάς θυμίζει πως η ταινία υπάρχει ακόμα

Θα διεξαχθεί ειδικό πάνελ στην Comic-Con με το cast και τους συντελεστές
16 Ιουλίου 2020 20:23
Το νέο καταιγιστικό trailer του The New Mutants μάς θυμίζει πως η ταινία υπάρχει ακόμα

Μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από τη Disney και την αβέβαιη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας, το The New Mutants είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς ο κόσμος περίμενε να δει πως θα χειριστεί η Disney την κυκλοφορία της. Είχε γυριστεί άλλωστε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια και έκτοτε έχει πάρει αναρίθμητες καθυστερήσεις. Μέχρι σήμερα καθώς πριν από λίγα λεπτά η Fox δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο καταιγιστικό trailer που μας θυμίζει την ύπαρξη της.

Χωρίς ωστόσο να δίνεται κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στο τέλος του trailer, ανακοινώνεται πως θα διεξαχθεί ένα ειδικό πάνελ αφιερωμένο στην ταινία στο πλαίσιο της Comic-Con@Home, που θα προβληθεί στις 23 Ιουλίου στις 00:00 τα μεσάνυχτα και θα συμμετέχει σύσσωμο το cast και ο σκηνοθέτης της, Josh Boone.

Ίσως εκεί να μάθουμε περισσότερα για το τι σκοπεύει να κάνει η Disney με την ταινία, καθώς δεν αποκλείεται να μετακομίσει στο Disney+ ή ακόμη και το Hulu. Ενδέχεται, ακόμη να πάρει εκ νέου παράταση μιας και η 28η Αυγούστου 2020 μοιάζει εξαιρετικά απίθανη ημερομηνία για να προβληθεί στους κινηματογράφους την ώρα που τα κρούσματα σημειώνουν τον τελευταίο καιρό αύξηση. 

Όσον αφορά την ταινία να θυμίσουμε πως θα αποτελέσει την πρώτη κανονική horror ταινία με χαρακτήρες της Marvel, η οποία όμως δε θα φέρει καμία απολύτως σύνδεση με το MCU ή τους X-Men παρόλο που έχουν άμεση σχέση. Πρωταγωνιστούν οι: Maisie Williams (Game of Thrones); Anya Taylor-Joy (Glass), Charlie Heaton (Stranger Things), Alice Braga (Predators), Blu Hunt (The Originals), και Henry Zaga (13 Reasons Why). 

Πέντε έφηβοι μεταλλαγμένοι βρίσκονται κλειδωμένοι σε ένα άσυλο για ψυχιατρική παρακολούθηση, όταν ξαφνικά αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα φαινόμενα. Με την ζωή τους να απειλείται θα πρέπει να ενώσουν τις ικανότητές τους και να επιζήσουν από τον εφιάλτη που μπλέχτηκαν.