Το "SpongeBob: Sponge on the Run" θα προβληθεί διεθνώς μέσα από το Netflix

Ύστερα από δύο καθυστερήσεις στην κυκλοφορία της
16 Ιουλίου 2020 12:52
Το "SpongeBob: Sponge on the Run" θα προβληθεί διεθνώς μέσα από το Netflix

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από έναν μήνα πως η Paramount Pictures και το Nickelodeon αποφάσισαν να μετακομίσουν την νέα CGI ταινία του Μπόμπ Σφουγγαράκη στο CBS All Access και δε θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες όπως προοριζόταν αρχικά.

Αυτή η υπηρεσία όμως αφορούσε την διανομή του εντός των ΗΠΑ και τώρα μέσα από το Variety μαθαίνουμε πως η Paramount ήρθε σε συμφωνία με το Netflix, το οποίο απέκτησε τα διεθνή δικαιώματα διανομής για το Spongebob: Sponge on the Run, συνεχίζοντας έτσι την καλή συνεργασία των δύο εταιριών. 

Το καλύτερο της υπόθεσης όμως είναι ότι η συμφωνία του Netflix δεν το περιορίζει από το να προβάλλει την νέα ταινία του "Τετραγωνοπαντελονή" ταυτόχρονα με το παράθυρο κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, δηλαδή στις αρχές του 2021. Έτσι, υπάρχει πιθανότητα να το δούμε νωρίτερα στα μέρη μας.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως τα δικαιώματα του "Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης" στην χώρα μας τα διατηρεί η Village, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο είχε δημοσιεύσει το trailer της με ελληνική μεταγλώττιση. Επομένως, είναι άγνωστο εάν το Netflix αναλάβει τη διανομή της και στην Ελλάδα.