Οι Ryan Murphy και Blumhouse φέρνουν μια μακάβρια ιστορία του Stephen King στο Netflix  

Η σύντομη ιστορία Mr. Harrigan’s Phone στη μικρή οθόνη

Οι Ryan Murphy και Blumhouse φέρνουν μια μακάβρια ιστορία του Stephen King στο Netflix

Μέχρι σήμερα έχουμε δει πολλές ιστορίες του διάσημου συγγραφέα, Stephen King, να έρχονται είτε υπό τη μορφή ταινιών είτε σειρών στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Για παράδειγμα, το Netflix φιλοξενεί πολλά projects όπως τα Gerald’s Game, 1922 και In the Tall Grass. Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής streaming υπηρεσία επενδύει ακόμη περισσότερο σε νέες ιστορίες του βραβευμένου Αμερικανού νοβελίστα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το THR, η Blumhouse Productions σε συνεργασία με τον Ryan Murphy και το Netflix, ετοιμάζουν τη μεταφορά της σύντομης ιστορίας, Mr. Harrigan’s Phone. Και λέμε «σύντομη ιστορία», διότι είναι ένα μέρος από τη νέα συλλογή ιστοριών του Stephen King, με τίτλο “If it Bleeds”, όπου ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι που γίνεται φίλος με έναν δισεκατομμυριούχο που ζει σε μια μικρή πόλη.

Όταν αυτός ο άντρας φεύγει από τη ζωή, θάβεται με το κινητό του τηλέφωνο και ο νεαρός ανακαλύπτει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί και μπορεί να επικοινωνεί με εκείνον μέσα από voicemails. Ο John Lee Hancock, που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στα "The Blind Side" και "Saving Mr. Banks", θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας.

Τέλος, η Carla Hacken μαζί με τον Ryan Murphy και την Blumhouse έχουν αναλάβει όλη τη χρηματοδότηση της παραγωγής. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Mr. Harrigan’s Phone παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων