Το Atomic Blonde 2 ετοιμάζεται να... "σκάσει σαν βόμβα" στο Netflix

Η Charlize Theron αποκαλύπτει
11 Ιουλίου 2020 18:44
Το Atomic Blonde 2 ετοιμάζεται να... "σκάσει σαν βόμβα" στο Netflix

Τον τελευταίο καιρό η Charlize Theron προμοτάρει τη νέα της blockbuster ταινία με τίτλο The Old Guard που έκανε πρεμιέρα χθες (10/07) στο Netflix. Ανάμεσα στις συνεντεύξεις που παραχώρησε, μίλησε στο Total Film για ένα ενδεχόμενο sequel του The Old Guard, αλλά το πιο ενδιαφέρον ήταν πως αναφέρθηκε εκτενώς στη συνέχεια του Atomic Blonde

Πρόκειται για την εκρηκτική ταινία δράσης όπου πρωταγωνίστησε η Theron το 2017 σε σκηνοθεσία του David Leitch (Deadpool 2) αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία. Η ίδια της αποκάλυψε πως το Atomic Blonde 2 βρίσκεται στα σκαριά και την προβολή του θα αναλάβει το Netflix. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Theron: 

"Πήγαμε το σενάριο του Atomic Blonde 2 στον Scott Stuber (επικεφαλής των πρωτότυπων ταινιών του Netflix) και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Το συζητήσαμε εκτενώς και βρισκόμαστε στη φάση που γράφουμε το σενάριο αυτή τη στιγμή. H Lorraine άλλωστε στήθηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα της, οπότε υπάρχουν πολλές δυνατότητες για το που να πάμε. Ο πήχης τέθηκε πολύ ψηλά, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι."

Να θυμίσουμε πως παλιότερα ο Leitch είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το sequel του Atomic Blonde και πως θα μετακόμιζε σε κάποια streaming υπηρεσία, αλλά τώρα το "σπίτι" βρέθηκε και είναι η πιο δημοφιλής streaming πλατφόρμα όλων. 

Οι μετοχές της Charlize Theron έχουν ανέβει κατακόρυφα από τότε που έπαιξε την Furiosa στο Mad Max: Fury Road και έχει μετατραπεί σε μια ηθοποιό action ταινιών που υποδύεται "badass" χαρακτήρες. Το The Old Guard αποτελεί ένα ακόμη τρανταχτό δείγμα πως η 44χρονη ηθοποιός δεν μασάει και επανεφεύρει τον ρόλο της στο Χόλιγουντ. 

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Atomic Blonde 2 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.