Το Monster Hunter με την Milla Jovovich θα καθυστερήσει παραπάνω

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας
11 Ιουλίου 2020 13:07
Το Monster Hunter με την Milla Jovovich θα καθυστερήσει παραπάνω

Κατά πάσα πιθανότητα αν ασχολείστε με τα videogames θα γνωρίζετε το διάσημο franchise της Capcom, Monster Hunter. Πρόκειται για ένα RPG φαντασίας που οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο ενός Hunter που με τις ικανότητές του σκοτώνει μεγαθήρια-τέρατα. Αυτό το project πρόκειται να έρθει και στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό, Milla Jovovich. Μετά το μεγάλο φινάλε των Resident Evil ταινιών, πλέον η Milla είναι έτοιμη να «τα βάλει» και με γιγαντιαία πλάσματα.

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση για τη νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το εν λόγω φιλμ. Όμως, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να κάνετε παραπάνω υπομονή για να δείτε το Monster Hunter στους κινηματογράφους. Η Sony Pictures έκανε γνωστό ότι η ταινία θα καθυστερήσει κι άλλο και συγκεκριμένα θα πάρει παράταση για επτά μήνες -από την ημερομηνία που γνωρίζαμε-, λόγω κορωνοϊού.

Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε και μια νέα φωτογραφία από την ταινία, την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Οπότε, για να δείτε την Milla Jovovich ως Hunter και τα τεράστια σπαθιά της θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 23 Απριλίου 2021.