Ο Seth Rogen παίζει διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα του ταινία, "An American Pickle" (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στο HBO Max τον Αύγουστο
04 Ιουλίου 2020 12:13
Ο Seth Rogen παίζει διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα του ταινία, "An American Pickle" (ΒΙΝΤΕΟ)

To HBO Max έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το “An American Pickle”, τη νέα κωμωδία της υπηρεσίας, με πρωταγωνιστή τον Seth Rogen (This is the End, Superbad, Pineapple Express), η οποία αναμένεται να καταφθάσει μέσα στον Αύγουστο για λογαριασμό του HBO Max. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Brandon Trost, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Simon Rich. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι πλάι στον Rogen κάθονται και οι Sarah Snook (Steve Jobs, Sleeping Beauty) και Sean Whalen (Twister, Never Been Kissed).

Στην υπόθεση θα δούμε τον Herschel Greenbaum (Rogen) που υποδύεται έναν εκσκαφέα που μεταναστεύει στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 20’ για να ζήσει το απόλυτο "Αμερικάνικο όνειρο”. Ο Herschel βρίσκει δουλειά σε ένα εργοστάσιο τουρσιών, αλλά τα πράγματα για εκείνον δε θα κυλήσουν ομαλά, αφού πέφτει σε μια δεξαμενή με άλμη και παγιδεύεται εκεί για πάνω από έναν αιώνα.

Όταν ξυπνά ανακαλύπτει ότι βρίσκεται πλέον στο 2020, σε καλή σωματική κατάσταση, αν και με τα χρόνια που πέρασαν έχει χάσει την οικογένειά του, παρ’ όλ’ αυτά, θα ψάξει να βρει τον εγγονό του, τον Ben, τον οποίο υποδύεται πάλι ο Seth Rogen, σε έναν διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο που αποτελεί ατραξιόν για την ταινία.

Το An American Pickle είναι η πρώτη πρωτότυπη ταινία του HBO Max και αναμένεται να καταφθάσει στις 6 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer.