Ο Chris Evans ήθελε να μάθει spoilers για το Ant-Man 3 από τον Paul Rudd

Απέτυχε όμως…
01 Ιουλίου 2020 18:47
Ο Chris Evans ήθελε να μάθει spoilers για το Ant-Man 3 από τον Paul Rudd

Πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το Phase 4 της Marvel, με την αρχή να κάνει η ταινία της "Black Widow" με την Scarlett Johansson. Παράλληλα, έρχονται και οι διάφορες σειρές του Disney+, όπως είναι παραδείγματος χάρη το "Falcon and the Winter Soldier". Ωστόσο, γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι το Ant-Man 3 βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τον Paul Rudd να επανέρχεται για ακόμη μία φορά στο ρόλο του εμβληματικού ήρωα.

Τώρα, μέσα από το Actors on Actors του Variety, ο Chris Evans που μεταξύ άλλων έχει υποδυθεί τον Captain America, μίλησε μαζί με τον Paul Rudd για διάφορα θέματα, καθώς και για την επερχόμενη 3η ταινία του Ant-Man. Θα σας φανεί πολύ παράξενο, αλλά ο 'Steve Rogers' ήθελε να κάνει κουτσομπολιό για την επερχόμενη ταινία, όπως το πότε περίπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όπως ήταν προφανές, δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε.

Αυτή είναι η ιδέα κάνοντας το τρίτο Ant-Man. Δεν ξέρω τι πρέπει ή δεν πρέπει να πω. Αλλά, με την καραντίνα τι ξέρει κανείς πλέον; Δε θα μπορέσω να πω τίποτα, Chris. Ξέρεις πως πάνε αυτά.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το σόου που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, με τους ηθοποιούς να συζητούν για διάφορα θέματα.

Τελικά, όπως είναι προφανές, όλες οι ταινίες και σειρές του Phase 4 της Marvel έχουν λάβει καθυστέρηση και είναι για την ώρα άγνωστο πότε θα καταφθάσει ή αν θα πάρει κι άλλη αναβολή το Ant-Man 3.