Το Black Water Abyss ίσως να είναι το καλοκαιρινό παρεΐστικο θρίλερ που θα δείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγιδευμένοι από την ίδια τη φύση…
30 Ιουνίου 2020 19:11
Το Black Water Abyss ίσως να είναι το καλοκαιρινό παρεΐστικο θρίλερ που θα δείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το sequel του Black Water που κυκλοφόρησε το 2007 είναι γεγονός και ακούει στο όνομα Black Water Abyss. Πρόκειται για μια ιστορία που θα ακολουθεί τα γεγονότα της πρώτης ταινίας με τη σκηνοθετική καρέκλα να αναλαμβάνει για άλλη μια φορά ο Andrew Traucki, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι John Ridley και Sarah Smith.

Στο επίσημο trailer που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε μια ομάδα φίλων να αποφασίζουν να εξερευνήσουν ένα υπόγειο σπήλαιο, όμως μια τροπική καταιγίδα έρχεται να τους αλλάξει τα σχέδια, αφού με την άνοδο του νερού «ξυπνάει» ένα γκρουπ από κροκόδειλους. Η ομάδα, λοιπόν, βρίσκεται παγιδευμένη και υπάρχει μόνο μία διέξοδο που για να βγουν ζωντανοί θα πρέπει να… κολυμπήσουν.

Μεταξύ άλλων στο εν λόγω project πρωταγωνιστούν οι Jessica McNamee, Luke Mitchell, Amali Golden, Benjamin Hoetjes και Anthony J. Sharpe.

Το Black Water Abyss αναμένεται να καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Αυγούστου, παρ’ όλ’ αυτά, δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα έρθει και στη χώρα μας. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: