Τρίτη καθυστέρηση για την πρεμιέρα του remake της Mulan

Εμπόδιο ο κορωνοϊός στην καλοκαιρινή περίοδο
27 Ιουνίου 2020 11:18
Τρίτη καθυστέρηση για την πρεμιέρα του remake της Mulan

Η πανδημία του κορωνοϊού και η ρευστή κατάσταση που έχει ως αποτέλεσμα, δημιουργεί πλήγματα σε μια κατά τα άλλα επικερδή καλοκαιρινή περίοδο για τους κινηματογράφους, που αυτόν τον καιρό τα θερινά blockbusters τραβούν τον κόσμο στις αίθουσες. Μετά το TENET μια ακόμη μεγάλη κυκλοφορία θα καθυστερήσει περαιτέρω. 

Η Disney πήρε την απόφαση να μεταφέρει το Mulan από τις 24 Ιουλίου στις 21 Αυγούστου, σηματοδοτόντας έτσι και ένα άτυπο φινάλε στις ελπίδες που υπήρχαν για την επανεκκίνηση των κινηματογράφων και τη διάσωση του χαμένου εδάφους των προηγούμενων μηνών. 

Ο CCO της Disney, Alan Horn, επαναδιατύπωσε πως το live action remake της Mulan παραμένει μια εμπειρία για την μεγάλη οθόνη -διαλύοντας τις όποιες φήμες υπήρχαν περί μετακόμισής του στο Disney+: 

"Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει τον σχεδιασμό μας για το Mulan και θα συνεχίσουμε να είμαστε ευέλικτοι όπως προστάζουν οι συγκυρίες, αλλά δεν έχει αλλάξει η πίστη μας για τη δύναμη αυτής της ταινίας και το μήνυμα ελπίδας και επιμονής που στέλνει. Η σκηνοθέτρια Niki Caro, το cast και οι συντελεστές έχουν δημιουργήσει ένα πανέμορφο επικό και συγκινητικό φιλμ που έχει όλα όσα απαρτίζουν μια κινηματογραφική εμπειρία και εκεί πιστεύουμε ότι ανήκει -στη παγκόσμια σκηνή και στη μεγάλη οθόνη για να το απολαύσει το κοινό μαζί."

Το Mulan αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου, χωρίς ακόμα να ξέρουμε το πότε και στη χώρα μας. 

Tags: