Το "Bullet Train" είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Deadpool 2

Ο David Leitch ετοιμάζει το νέο του project
26 Ιουνίου 2020 11:58
Το "Bullet Train" είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Deadpool 2

Ο David Leitch που έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τα Deadpool 2 και Atomic Blonde, υπέγραψε για να αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία της επερχόμενης περιπέτειας που ακούει στο όνομα "Bullet Train", για λογαριασμό της Sony Pictures. Ο διάσημος σκηνοθέτης ανέλαβε το δεύτερο φιλμ του ήρωα της Marvel μετά την απόφαση του Tim Miller να μη συμμετέχει στο sequel.

Σύμφωνα με το Variety, το Bullet Train θα βασίζεται στη διάσημη ιαπωνική νουβέλα Maria Beetle του Isaka Kotaro. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι ο Leitch εκτός από τη σκηνοθεσία, θα επιβλέψει και το σενάριο, το οποίο υπογράφει ο Zak Olkewicz, ο οποίος βοηθάει και στην παραγωγή του project.

Για την ιστορία, ο David Leitch εκτός από τα παραπάνω, πρόσφατα κάθισε στη καρέκλα του σκηνοθέτη για το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, ενώ παράλληλα έχει βάλει το «χέρι» του και στα John Wick, καθώς επίσης είναι υπεύθυνος και για τις σκηνές δράσης στην πρώτη τριλογία του Matrix, σε ρόλο κασκαντέρ. Σε αυτόν τον ρόλο θα επιστρέψει και για το The Matrix 4 που ετοιμάζει η Lana Wachowski.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Bullet Train παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.