Το V/H/S 4 θα είναι το reboot του διάσημου franchise ταινιών τρόμου

Επανεκκίνηση για το ανθολογικό horror franchise
25 Ιουνίου 2020 12:52
Το V/H/S 4 θα είναι το reboot του διάσημου franchise ταινιών τρόμου

Ένα από τα διασημότερα horror franchises ταινιών, το V/H/S θα πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης, με το επερχόμενο τέταρτο φιλμ του. Σύμφωνα με πληροφορίες του THR, το "V/H/S/94" όπως θα ονομάζεται το νέο του κεφάλαιο, θα είναι η πρώτη της ανθολογικής σειράς ταινιών τρόμου, που θα έχει ενιαία και γραμμική αφήγηση και μάλιστα κάθε τμήμα-υποκεφάλαια της θα συνδέεται με τα προηγούμενα, σε αντίθεση με το παλιό φορμάτ που κάθε ιστορία ήταν ξεχωριστή από την άλλη. 

Πίσω από το V/H/S 4 βρίσκεται ο David Bruckner του The Night House και του remake του Hellraiser, ο οποίος ανέλαβε το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Φυσικά, από την παραγωγή δε θα έλειπαν οι δημιουργοί του franchise και ιδιοκτήτες του δημοφιλούς site ταινιών τρόμου, Bloody Disgusting, Brad Miska και Tom Owen. 

Ανάμεσα στους σκηνοθέτες που θα συμμετέχουν στο project είναι οι Simon Barrett (You're Next, The Guest), ο ινδονησιακής καταγωγής Timo Tjahjanto (The Night Comes for Us) και η Chloe Okuno ("Slut", AFI short film).

Για την ιστορία το πρώτο V/H/S προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Sundance το 2012 κάνοντας πάταγο και πρόσθεσε δύο sequel, το V/H/S 2 το 2013 και το V/H/S: Viral το 2014. Ένα spinoff του franchise, με τίτλο "Siren" κυκλοφόρησε το 2016, που είχε άμεση σχέση με το πρώτο φιλμ, ενώ γέννησε και μια μίνι σειρά για την Snap Original πλατφόρμα του Snapchat το 2018. 

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρα του V/H/S/94

Tags: