Το trailer του Homemade αποκαλύπτει καθημερινές ιστορίες μέσα από τη πανδημία

Ταλαντούχοι σκηνοθέτες δημιουργούν στο πλαίσιο του COVID-19
24 Ιουνίου 2020 08:48
Το trailer του Homemade αποκαλύπτει καθημερινές ιστορίες μέσα από τη πανδημία

Ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο του Netflix μέσα στις επόμενες μέρες. Ο λόγος για το Homemade που δόθηκε το πρώτο trailer στη δημοσιότητα από τη συνδρομητική υπηρεσία. Πρόκειται για μια συλλογή ταινιών μικρού μήκους που έφτιαξαν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους σκηνοθέτες και ηθοποιούς στον κόσμο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Ανθρώπινες ιστορίες, φαντασίας, αγάπης, φιλίας και μοναξιάς ξεδιπλώνονται όσο ζουν αυτή τη νέα καθημερινότητα, κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Σκοπός τους είναι να αναδείξουν την δημιουργικότητά τους εν μέσω της καραντίνας του COVID-19 μέσα από φιλμάκια διάρκειας 5-7 λεπτών και πώς επηρεάστηκαν από αυτή. Χωρίς παραγωγούς και συντελεστές, παρά μόνο με την κάμερα και τον εξοπλισμό που διαθέτουν. 

Από τα γνωστά ονόματα που θα δούμε πίσω από τη κάμερα είναι οι Paolo Sorrentino, Maggie Gyllenhaal, Pablo Larrain και Kristen Stewart, καθώς και οι: Ana Lily Amirpour, Antonio Campos, David Mackenzie, Gurinder Chadha, Johnny Ma, Nadine Labaki & Khaled Mouzanar, Naomi Kawase, Rachel Morrison, Natalia Berestáin, Sebastián Lelio, Rungano Nyoni, Sebastian Schipper,Ladj Ly.

Το Homemade θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Netflix στις 30 Ιουνίου.