Ακυρώθηκε το Star Wars Celebration 2020

Ραντεβού το… 2022
17 Ιουνίου 2020 15:48
Ακυρώθηκε το Star Wars Celebration 2020

Το Star Wars Celebration λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Αμερική, με χιλιάδες fans του franchise να δηλώνουν το παρών, γιορτάζοντας αυτό το event παρέα με Jedi, stormtroopers, ηθοποιούς και ότι άλλο αφορά τον Πόλεμο των Άστρων. Μια νέα είδηση ήρθε τώρα στο φως της δημοσιότητας που αναφέρει ότι λόγω του κορωνοϊού η εκδήλωση που ήταν να πραγματοποιηθεί φέτος ακυρώνεται.

Ωστόσο, δε θα επιστρέψει ούτε το 2021, καθώς γνωστοποιήθηκε ότι θα το επόμενο Star Wars Celebration θα καταφθάσει μέσα από το Anaheim Convention Center στις 18 με 21 Αυγούστου του 2022.

Όλοι οι fans που σχεδίαζαν να παρακολουθήσουν φέτος Star Wars Celebration στο Anaheim μπορούν να μεταφέρουν το εισιτήριό τους για τις νέες ημερομηνίες της εκδήλωσης, να λάβουν επιστροφή χρημάτων ή να λάβουν πίστωση για Star Wars Celebration προϊόντα.

Ως ένδειξη της εκτίμησής μας και για να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς του Star Wars Celebration 2020 που θα μεταφέρουν τα εισιτήριά τους για την παράσταση του 2022, θα προσφέρουμε μια δωρεάν αποκλειστική καρφίτσα Star Wars Celebration stormtrooper.

Όσοι είχαν προμηθευτεί ήδη το εισιτήριό τους θα μπορούν να ζητήσουν πίσω τα χρήματά τους από την Δευτέρα 22 Ιουνίου. Η επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει ότι τα αιτήματα αυτά πρέπει να γίνουν έως τις 26 Αυγούστου 2020.

Tags: