Ζombies σε 8K ανάλυση στο νέο trailer του Peninsula

Μέσα στο καλοκαίρι η μεγάλη πρεμιέρα
16 Ιουνίου 2020 14:30
Ζombies σε 8K ανάλυση στο νέο trailer του Peninsula

Τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολοκαίνουργιο trailer από την επερχόμενη θρίλερ-περιπέτεια Peninsula (Train to Busan 2). Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου φιλμ, ο Yeon Sangho επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά με το sequel και μάλλον το νέο επίσημο βίντεο θα σας κάνει να ανυπομονείτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω trailer έχει ανέβει στο YouTube με 8K ανάλυση για εσάς που θέλετε να το απολαύσετε με τη μέγιστη δυνατή ευκρίνεια.

Το Peninsula λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά το outbreak των ζωντανών-νεκρών που κυνηγούσαν τους πρωταγωνιστές στο τρένο νότια για το Busan. Η κορεατική Peninsula είναι κατεστραμμένη και ο Jung-seok, ένας πρώην στρατιώτης που έχει καταφέρει να δραπετεύσει στο εξωτερικό, λαμβάνει μια  πολύ δύσκολή αποστολή που τον αναγκάζει να γυρίσει πίσω, ενώ παράλληλα στο διάβα του θα βρεθούν μερικοί επιζώντες, αλλά και πολλά zombies.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο Yeon Sangho και στο Peninsula μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Dong-won Gang, Jung-hyun Lee, John D. Michaels και Re Lee.

Το Peninsula ή αλλιώς Train to Busan 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, ωστόσο δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα φτάσει στις αίθουσες της Ελλάδας. Δείτε το 8K trailer μέσα από τον player παρακάτω.