O Jake Gyllenhaal θα παίξει στην νέα ταινία του σκηνοθέτη του "The Guilty"

Ο πρωταγωνιστής των "Enemy" και "Prisoners" στο "Snow Blind"
10 Ιουνίου 2020 09:10
O Jake Gyllenhaal θα παίξει στην νέα ταινία του σκηνοθέτη του "The Guilty"

Και το 2019 ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για τον Jake Gyllenhaal καθώς υποδύθηκε ποικίλους ρόλους, όπως αυτόν τον Mysterio στο Spider-Man: Far From Home και στο θρίλερ του Dan Gilroy με τίτλο "Velvet Buzzsaw" για το Netflix. Σύμφωνα με το Deadline μια ακόμη ταινία θα προστεθεί στο πρόγραμμα του πασίγνωστου ηθοποιού, καθώς στα σκαριά βρίσκεται η κινηματογραφική μεταφορά του Snow Blind, που προέρχεται από το ομώνυμο graphic novel του Ollie Masters, και μένει να δούμε ποιο στούντιο θα αναλάβει την παραγωγή του. 

Πρόκειται για την νέα ταινία του Gustav Moller, σκηνοθέτη του δανέζικου φιλμ "The Guilty" του 2018 και περιγράφεται σαν ένα μείγμα των "Prisoners" και "Running on Empty". Το σενάριο του Snow Blind έχει αναλάβει να γράψει ο Patrick Ness γνωστός για τις δουλειές του στο "A Monster Calls" και το επερχόμενο Lord of the Flies του Luca Guadagnino.

Η πλοκή του φιλμ, σύμφωνα με το βιβλίο αναφέρει πως ξεδιπλώνει την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που μαθαίνει ξαφνικά πως οι γονείς του είναι μέρος ενός προγράμματος προστασίας μαρτύρων, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή του. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Gyllenhaal αναμένεται να παίξει στο πολυαναμενόμενο The Division, την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του επιτυχημένου videogame της Ubisoft, μαζί με την Jessica Chastain, στο "Rio" πλάι στον Benedict Cumberbatch, στο "Helicopter Heist" από τους σκηνοθέτες του Free Solo και στην τηλεοπτική σειρά "Lake Success" του HBO.