Η 2η σεζόν του The Mandalorian θα έρθει στην ώρα της, παρά την διακοπή λόγω πανδημίας

Επιβεβαίωση δια στόματος Jon Favreau
08 Ιουνίου 2020 11:16
Η 2η σεζόν του The Mandalorian θα έρθει στην ώρα της, παρά την διακοπή λόγω πανδημίας

Σε περίπτωση που σαν Star Wars fans είχατε ανησυχήσει για το ενδεχόμενο καθυστέρησης της 2ης σεζόν του The Mandalorian, ήρθαν εκ νέου καθησυχαστικά νέα. Ο δημιουργός και showrunner του σόου, Jon Favreau, μιλώντας πρόσφατα στο ATX TV festival, επιβεβαίωσε ότι η νέα σεζόν θα έρθει στην ώρα της, καθώς δεν επηρεάστηκε από την διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

"Ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε τελειώσει το κυρίως κομμάτι της φωτογραφίας πριν το lockdown, οπότε χάρις και στην τεχνολογική πρόοδο των Lucasfilm και ILM, καταφέραμε να κάνουμε όλα τα οπτικά εφέ απομακρυσμένα. Θα γίνει διαθέσιμη, όπως έχει προγραμματιστεί, στο Disney+ τον ερχόμενο Οκτώβριο." δήλωσε ο Favreau.

Και μιλώντας για τη 2η σεζόν αναφέρθηκε σε αυτή με τα εξής λόγια:

Θα χτίζει πάνω σε αυτό που ελπίζουμε πως ο κόσμος λάτρεψε από την πρώτη σεζόν. Δεν μοιάζει σαν την επόμενη σεζόν, αλλά σα να συνεχίζεται η δουλειά. Ελπίζω ο κόσμος να την απολαύσει τόσο πολύ όσο εμείς είχαμε τη χαρά να τη φτιάχνουμε.

Αναμένεται να δούμε μια συναρπαστική 2η σεζόν για τον "Mando" καθώς θα δούμε το live-action ντεμπούτο της Ahsoka Tano, που θα την υποδυθεί η Rosario Dawson, και τον Michael Biehn του "Aliens" σε ρόλο bounty hunter. Ήδη η παραγωγή της 3ης σεζόν βρίσκεται στα σκαριά και έχουν ακουστεί πως εκεί θα δούμε τον Timothy Olyphant στο cast, καθώς και τον Temuera Morrison πιθανότατα στο ρόλο του Boba Fett. 

Η νέα σεζόν του The Mandalorian θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020 αποκλειστικά μέσα από το Disney+