Ποιο είναι το μέλλον του Jonah Jameson του J.K. Simmons στο MCU;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για μια επανεμφάνισή του
31 Μαΐου 2020 20:22
Ποιο είναι το μέλλον του Jonah Jameson του J.K. Simmons στο MCU;

Ήταν με διαφορά το κερασάκι στην τούρτα του ήδη εξαιρετικού Spider-Man: Far From Home. Ο λόγος για την μεγάλη επιστροφή του J.K. Simmons στον ρόλο του J.Jonah Jameson -μετά την Spider-Man τριλογία του Sam Raimi- στην mid credits σκηνή της ταινίας. 

Ο αγαπημένος για τους fans χαρακτήρας εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel σε μια λιγάκι πιο μοντέρνα βερσιόν, αφού είναι παρουσιαστής ενός τύπου Alex Jones talk show συνωμοσίας, ονόματι The Daily Bugle. Τι γίνεται όμως με το μέλλον του χαρακτήρα στο MCU; 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Whiplash μίλησε για το μέλλον του Jonah Jameson στο MCU σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Couch Surfing του PeopleTV. Ξεκαθάρισε πώς παρόλο που έχει υπογράψει να εμφανιστεί σε αρκετά sequels, είναι απόφαση του στούντιο το εάν θα επιστρέψει ο χαρακτήρας του ή όχι:

Δεν ξέρω εάν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη "περιμένετε". Είναι σίγουρα καλό το να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω όσο οι ταινίες εξελίσσονται και να είμαι ένας από τους συνεχιστές της παλιάς τριλογίας. 

Επομένως, βάσει των όσων είπε ο J.K. Simmons δεν αποκλείεται να τον δούμε στο sequel του "Far From Home" και για να λέμε την αλήθεια, είναι κάτι το απολύτως αναμενόμενο η εμφάνισή του. Δεδομένου όμως του ότι δεν έχουν υπάρξει σχετικές ανακοινώσεις, το λογικό είναι να μη μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για αυτό ακόμα, όπως συνηθίζεται.