H Cate Blanchett και επίσημα πρωταγωνίστρια στην ταινία Borderlands

Την "Lilith" θα υποδυθεί στο φιλμ του Eli Roth
29 Μαΐου 2020 10:23
H Cate Blanchett και επίσημα πρωταγωνίστρια στην ταινία Borderlands

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ακουστεί πως η Cate Blanchett θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του Borderlands, του διάσημου shooter RPG της Gearbox Software. Πλέον, η είδηση επιβεβαίωθηκε από τη Lionsgate η οποία ανακοίνωσε πως η δις βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Borderlands υποδυόμενη την Vault Hunter ονόματι Lilith. 

Το φιλμ του Borderlands σκηνοθετεί ο Eli Roth των "Hostel" και "Death Wish", με το σενάριο να υπογράφει ο Craig Mazin, δημιουργός του Chernobyl αλλά και σεναριογράφος της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς του The Last of Us στο HBO. Μάλιστα, ο Roth έχει πρωταγωνιστήσει και ως Donny Donowitz στο Inglorious Basterds του Quentin Tarantino. 

O Roth συνεργάστηκε πρόσφατα με την Blanchett στην πιο πρόσφατη δουλειά του, το The House with a Clock in Its Walls. Για την ιστορία η αυστραλιανή ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε δεκάδες πασίγνωστες ταινίες, όπως την τριλογία του Lord of the Rings, το "Elizabeth", το "Curious Case of Benjamin Button", και το "Thor: Ragnarok". Έχει αποσπάσει το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για το "The Aviator" του Martin Scorsese, πλάι στον Leonardo DiCaprio και το Α' Γυναικείου ρόλου για το "Blue Jasmine" του Woody Allen. 

Βέβαια, δεν έχει δοθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Borderlands