Η νέα υπερπαραγωγή του Martin Scorsese θα προβληθεί στο Apple TV+ και όχι στο Netflix

Πλησιάζει το “Killers of the Flower Moon” με τον DiCaprio
28 Μαΐου 2020 08:09
Η νέα υπερπαραγωγή του Martin Scorsese θα προβληθεί στο Apple TV+ και όχι στο Netflix

Το Killers of the Flower Moon είναι επόμενη δραματική ταινία του Martin Scorsese. Στις αρχές του Απριλίου σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η επερχόμενη υπερπαραγωγή του θρυλικού σκηνοθέτη είναι καθ’ οδόν και οι streaming υπηρεσίες δηλώνουν έντονα το ενδιαφέρον τους, για να αναλάβουν τα ηνία της παραγωγής. Το νέο αυτό project το 'γλυκοκοιτάζει' ο Scorsese από το 2017 και πρωταγωνιστεί είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του David Grann.

Το νέο αυτό εγχείρημα, πρόκειται να κοστίσει στην παραγωγή πάνω από $200 εκατομμύρια, με την Paramount Pictures να έχει επισημάνει στον Scorsese να βρει και νέους συνεργάτες για να συνεχίσει ομαλά το project. Σύμφωνα με πληροφορίες του THR, ο Scorsese μίλησε με το Netflix, το οποίο είχε χρηματοδοτήσει και το υποψήφιο για Όσκαρ, The Irishman που κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά φαίνεται ότι η Apple δήλωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πρόσφερε περισσότερο budget.

Οι πηγές αναφέρουν ότι το Netflix ήταν έτοιμο να δώσει τα χέρια για το Killers of the Flower Moon για $215 εκατομμύρια. Τελικά, η Apple φαίνεται πως πρόσφερε παραπάνω χρήματα, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί το ποσό, και πρόκειται να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής σε συνεργασία με την Paramount Pictures για τη διανομής της, ούτως ώστε να κυκλοφορήσει ως μια "Apple Original" παραγωγή. Αξίζει να αναφέρουμε πως θα πραγματοποιηθεί και παραδοσιακή κυκλοφορία στις αίθουσες, την οποία θα αναλάβει η Paramount.

Στην νέα ταινία του Scorsese θα πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio και ο Robert De Niro, η οποία έχει να κάνει μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών, όπου τα θύματά της είναι πλούσια μέλη της ινδιάνικης φυλής των Osage. Έτσι ξεκινάει μια τεράστια επιχείρηση έρευνας από το FBI για την σύλληψη των δραστών που φτάνει μέχρι και τον J. Edgar Hoover. 

Κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, να δούμε το νέο δράμα εποχής του Martin Scorsese μέσα από τη "συχνότητα" του Apple TV+ και όχι από το Netflix. Θα αγοράζατε συνδρομή στην υπηρεσία της Apple για να παρακολουθήσετε το "Killers of the Flower Moon"; Πείτε μας στα σχόλια.