Η Issa López θα σκηνοθετήσει το horror φιλμ ‘Our Lady of Tears’

Η Blumhouse θα συντονίζει τις διαδικασίες παραγωγής
25 Μαΐου 2020 14:16
Η Issa López θα σκηνοθετήσει το horror φιλμ ‘Our Lady of Tears’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Issa López (Tigers Are Not Afraid) θα επιμεληθεί το σενάριο και τη σκηνοθεσία της επερχόμενης ταινίας τρόμου Our Lady of Tears, αντλώντας έμπνευση από το άρθρο The Haunting of Girlstown του Daniel Hernandez στο περιοδικό Epic Magazine.

Το έργο θα εστιάζει σε ένα καθολικό οικοτροφείο θηλέων στα περίχωρα του Μεξικού, το Villa de las Niñas, όπου υποτίθεται ότι ένα απόκοσμο κακό άρχισε να στοιχειώνει εκεί τα βήματα μαθητριών από απόμερες περιοχές της χώρας και από οικογένειες αντιμέτωπες με ακραίες συνθήκες φτώχειας.

Η López δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο όλο εγχείρημα: «Από τη στιγμή που διάβασα το άρθρο του Epic, ήξερα ότι ήθελα να αφηγηθώ την ιστορία. Και εγώ είχα πάει σε καθολικό σχολείο στο Μεξικό. Μεγάλωσα με ανατροφή που περιελάμβανε στοιχεία για την ύπαρξη του υπερφυσικού και των θαυμάτων, αλλά και με τους ρεαλιστικούς τρόμους που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα νεαρά κορίτσια που μεγαλώνουν μέσα στην ανέχεια στο Μεξικό και σε όλο τον κόσμο. Έχοντας την ευκαιρία να πούμε αυτή την ιστορία με τον Jason Blumhouse και την ομάδα του, με παραγωγούς τέτοιων κοινωνικά διεισδυτικών κλασικών φιλμ όπως το Get Out, και τόσων αληθινών διαμαντιών τρόμου, είναι τεράστιο προνόμιο για ‘μας. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη για αυτήν την ταινία!».

Πίσω από την παραγωγή του Our Lady of Tears θα είναι η Blumhouse και η Epic Media.

Tags: