O Orlando Bloom μάχεται ενάντια στους Ταλιμπάν στον απόηχο της 11ης Σεπτεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το «The Outpost»
22 Μαΐου 2020 15:31
O Orlando Bloom μάχεται ενάντια στους Ταλιμπάν στον απόηχο της 11ης Σεπτεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Screen Media Films έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το δραματικό φιλμ The Outpost. Πρόκειται για μια ταινία βασισμένη μετά από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και της μακροχρόνιας μάχης μεταξύ ΗΠΑ και Αφγανιστάν.

Στο The Outpost, λοιπόν, θα δούμε μια ομάδα στρατιωτών όπου ζουν μόνοι κι έρημοι σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα του Αφγανιστάν, καθώς ταυτόχρονα θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να αμυνθούν ενάντια σε μια επίθεση των Ταλιμπάν. Η Μάχη του Kamdesh, ήταν η πιο αιματηρή αμερικανική εμπλοκή του Αφγανικού Πολέμου το 2009 και το Bravo Troop 3-61 CAV έγινε μία από τις πιο διακοσμημένες μονάδες της 19χρονης σύγκρουσης.

Στο μιλιταρικό φιλμ εκτός από τον Orlando Bloom πρωταγωνιστούν και οι Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Jack Kesy, Taylor John Smith και Milo Gibson. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Rod Lurie, ενώ παράλληλα το δίδυμο των Paul Tamasy και Eric Johnson έχουν αναλάβει το σενάριο.

Το “The Outpost” αναμένεται να καταφθάσει σε επιλεγμένα σινεμά στις αρχές Ιουλίου, ενώ θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και σε “On Demand” μορφή. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.