Έρχεται βαμπίρ ταινία-υπερπαραγωγή με τους Jason Momoa και Peter Dinklage

Θα βρεθούν ξανά στο πλατό μετά το Game of Thrones
21 Μαΐου 2020 09:24
Έρχεται βαμπίρ ταινία-υπερπαραγωγή με τους Jason Momoa και Peter Dinklage

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση που θέλει τον Jason Momoa και τον Peter Dinklage να συνεργάζονται ξανά σε μία υπερπαραγωγή, ονόματι Good Bad & Undead. Να σας υπενθυμίσουμε πως και οι δύο ηθοποιοί είχαν παίξει στο Game of Thrones με τον Dinklage να λαμβάνει τέσσερις φορές Emmy για την υποκριτική του ως Tyrion Lannister.

Όπως μεταφέρει το Variety, πρόκειται για μία “vampire” ταινία που βρίσκεται στα σκαριά από την Legendary Pictures, με τον Max Barbakow να κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα. Ο Dinklage θα παίξει το ρόλο του Van Helsing, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον «βαμπίρ Jason Momoa» που έχει ορκιστεί να μην ξανά σκοτώσει και μαζί θα αρχίσουν μια επιτυχημένη απάτη για να βγάλουν χρήματα.

Ωστόσο, όλα αυτά που θα χτίσουν θα γκρεμιστούν σε μια στιγμή, καθώς κάποιος απειλεί τον χαρακτήρα του Momoa και αυτό τους αναγκάζει να συνεχίσουν να… τρέχουν. Η ιστορία βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα των Mark Swift και Damian Shannon, οι οποίοι έγραψαν προηγουμένως το Friday the 13th του 2009 και το reboot του Baywatch.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Good bad & Undead παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.