Οι LeBron James και Adam Sandler ετοιμάζουν μια δική τους άκρως μπασκετική ταινία

Το "Hustle" έρχεται αποκλειστικά στο Netflix
19 Μαΐου 2020 10:57
Οι LeBron James και Adam Sandler ετοιμάζουν μια δική τους άκρως μπασκετική ταινία

Πριν μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Adam Sandler υπέγραψε ένα μακροετές συμβόλαιο με το Netflix για μελλοντικές πρωτότυπες ταινίες. Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του Murder Mystery που πρωταγωνίστησε πλάι στην Jennifer Aniston, αλλά και την πιο πρόσφατη υποκριτική του στο Uncut Gems, φαίνεται ότι η επόμενη ταινία του Sandler βρίσκεται καθ' οδόν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, ο LeBron James μαζί με την εταιρία SpringHill Entertainment, πρόκειται να αναλάβουν την ταινία “Hustle” με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler. Αρχικά, το εν λόγω φιλμ βρισκόταν στα σκαριά από την Legendary Pictures, αλλά αργότερα το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω ότι θα δούμε τη ζωή ενός Αμερικανού, ο οποίος αφού θα απολυθεί από τη δουλειά του, πρόκειται να ανακαλύψει έναν παίκτη του μπάσκετ που θεωρεί ότι έχει τεράστιο ταλέντο και θα τον φέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ελπίδα ότι και οι δυο τους θα δουλέψουν για το NBA.

Τέλος, το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Taylor Materne και Will Fetters, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει Jeremiah Zagar.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε περισσότερα όσον αφορά το Hustle, αλλά για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.