Το Scarface γίνεται reboot από τα αδέρφια Coen και σκηνοθέτη τον Luca Guadagnino

“Say Hello To My Little Friend”
15 Μαΐου 2020 11:35
Το Scarface γίνεται reboot από τα αδέρφια Coen και σκηνοθέτη τον Luca Guadagnino

Αν λατρεύετε το σινεμά, κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζετε ήδη το Scarface. Πρόκειται για το γκανγκστερικό δράμα του Brian De Palma, με σεναριογράφο τον Oliver Stone και σε παραγωγή της Universal Pictures. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Al Pacino ως Tony Montana έχει γράψει τη δική της ιστορία με χρυσά γράμματα, ενώ αν δεν το γνωρίζετε είναι reboot/remake του Scarface: The Shame of the Nation που κυκλοφόρησε το 1932 από τον Howard Hawks. Μάλιστα, είναι βασισμένη στη νουβέλα του Armitage Trail που κυκλοφόρησε το 1929 και είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Al Capone.

Τώρα, όπως μεταφέρει το Variety, το Scarface θα γίνει ξανά reboot. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σκηνοθέτης Luca Guadagnino, ο οποίος μεταξύ άλλων μας έχει χαρίσει το Οσκαρικό “Call me by your Name” και το remake του Suspiria, πρόκειται να σκηνοθετήσει το reboot του Scarface. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, πλάι του θα βρίσκονται τα αδέρφια Joel και Ethan Coen που έχουν διακριθεί στο χώρο του κινηματογράφου από τις δουλείες τους στα The Big Lebowski, No Country For Old Men και όχι μόνο.

Όπως έγινε γνωστό, το reboot του Scarface θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες που σημαίνει ότι θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό setting, αφού το φιλμ του 1983 λάμβανε χώρα στο Miami. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες παρά μόνο ότι τα αδέρφια Coen θα επαναπροσδιορίσουν την ιστορία.

Να σημειωθεί πως το Scarface του 1983 έγινε πολύ γρήγορα αγαπητό στο κοινό χάρη στην εκπληκτική ερμηνεία του Al Pacino, με τις ατάκες του να έχουν αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι τους στην ιστορία του σινεμά μέχρι και σήμερα. Για την ώρα δε γνωρίζουμε ποιος θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία, αλλά για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Scarface παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.