Αυτή η φιγούρα του Joker θα τρελάνει τους λάτρεις της ταινίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται όμως με τσουχτερή τιμή!
14 Μαΐου 2020 12:46
Αυτή η φιγούρα του Joker θα τρελάνει τους λάτρεις της ταινίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η ταινία του Joker με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix κυκλοφόρησε πέρυσι, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, αφού γέμισε με πάνω από $1 δισ τα ταμεία της Warner Bros. Όσο πολλοί λάτρεις του φιλμ περιμένουν μανιωδώς κάποιο πιθανό sequel από τον Todd Phillips, η Prime 1 Studio είπε να κυκλοφορήσει μια επίσημη φιγούρα για να στολίσει τα ράφια των συλλεκτών, τιμώντας για πάντα τον Phoenix ως Πρίγκιπα του Εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, παρόλο που δεν έχουμε δει και πολλά merchandise για την ταινία, πλέον έχουμε ίσως το απόλυτο αγαλματίδιο του Joker. Οι διαστάσεις του είναι 70 εκατοστά στο ύψος, 35 εκατοστά στο πλάτος και 38.2 εκατοστά στο βάθος, ενώ υπάρχουν απίθανες μικρές λεπτομέρειες τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα του Arthur Fleck. Μάλιστα, αν προβείτε σε αγορά θα βρείτε μέσα στη συσκευασία και πολλά αξεσουάρ για να κάνετε τον Joker όπως εσείς επιθυμείτε.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό:

Joker Prime 1 Studio | Unboxholics.com

Η τιμή της φιγούρας, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι αρκετά τσουχτέρη, αφού αγγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τα $1299. Δείτε την από το site της Prime 1 πατώντας εδώ.

Το Joker εκτός από την επιτυχημένη του πορεία στους κινηματογράφους, κατάφερε να κερδίσει και δύο Όσκαρ, ένα για την ερμηνεία του Joaquin Phoenix και ακόμη ένα για τη μουσική του από την Hildur Guðnadóttir.