Ο David Ayer θα κρατήσει την σκηνοθετική κλακέτα στο ‘Six Years’ του Netflix

Μετά το ‘Bright’ προχωρά σε άλλο ένα project με το διάσημο streaming δίκτυο
11 Μαΐου 2020 21:02
Ο David Ayer θα κρατήσει την σκηνοθετική κλακέτα στο ‘Six Years’ του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο David Ayer (The Tax Collector, Fury), ύστερα από το Bright (2017), θα αναλάβει τη σκηνοθεσία ενός ακόμη κινηματογραφικού εγχειρήματος του Netflix, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως σεναριογράφος και παραγωγός του Six Years που θα βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Harlan Coben.

Το παραπάνω λογοτεχνικό έργο εκδόθηκε το 2013, και εστιάζει στον Jake Fisher, έναν άνδρα ο οποίος έξι χρόνια πριν είδε την μεγάλη του αγάπη να παντρεύεται έναν άλλον άνδρα και έκτοτε έχει στρέψει την προσοχή του κυρίως στην δουλειά του ως καθηγητής κολλεγίου. Παρά το ότι της είχε πει ότι θα έβγαινε από την ζωή της, εντούτοις ποτέ του δεν το εννοούσε πραγματικά και ο πόνος του από τον χωρισμό τους μετατρέπεται σε συσσωρευμένο θυμό με την πάροδο του χρόνου.

Ευελπιστώντας να σταθεί πιο τυχερός αυτή τη φορά, διεκδικεί μία δεύτερη ευκαιρία όταν μαθαίνει ότι ο σύζυγός της πεθαίνει. Παρόλαυτα, στην κηδεία, η γυναίκα που αντικρίζει δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη που τόσο είχε αγαπήσει. Έτσι, αποφασίζει να ανακαλύψει τί ακριβώς κρύβεται πίσω από την πλήρη μεταστροφή της.