Στο ‘Shirley’ η συγγραφέας Shirley Jackson ζωντανεύει στο πρόσωπο της Elisabeth Moss (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σταρ του ‘The Handmaid's Tale’ ενσαρκώνει μία απ’ τις σπουδαιότερες πένες του horror είδους
09 Μαΐου 2020 15:40
Στο ‘Shirley’ η συγγραφέας Shirley Jackson ζωντανεύει στο πρόσωπο της Elisabeth Moss (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το βιογραφικό δράμα-θρίλερ Shirley της Josephine Decker, με την Sarah Gubbins να υπογράφει το σενάριο αντλώντας υλικό από το ομώνυμο βιβλίο της Susan Scarf Merrell, ενώ εδώ του cast ηγούνται οι Elisabeth Moss (The Invisible Man, Us,The Handmaid's Tale) και Michael Stuhlbarg.

Η ταινία εμπνέεται από τη ζωή και το έργο της διάσημης λογοτέχνιδας μυθιστορημάτων τρόμου όπως το The Haunting of Hill House, Shirley Jackson η οποία βρίσκεται στη μέση της συγγραφής του νέου της αριστουργήματος όταν η άφιξη δύο νεόνυμφων τη γειτονιά τους ανατρέπει τις ισορροπίες της κανονικότητάς της και ενισχύει τις εντάσεις στην ήδη προβληματική της σχέση με τον ερωτύλο σύζυγό της. Το μέσης ηλικίας ζευγάρι αρχίζει να διοργανώνει σπίτι του συναθροίσεις με κοκτέιλ όπου του βγαίνει η τάση να δοκιμάζει τις αντοχές του νεότερου ανδρόγυνου, συχνά περιπαίζοντάς τους.

Παίζουν επίσης οι: Logan Lerman, Michael Stuhlbarg, Odessa Young και ο Steve Vinovich.

Το Shirley θα είναι διαθέσιμο σε VOD από τις 5 Ιουνίου του 2020, έχοντας ήδη κάνει ένα επιτυχημένο πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ Sundance, με την Decker να φεύγει από εκεί με ειδικό βραβείο καλύτερου δημιουργού δραματικού φιλμ.