Στο ‘A Good Woman Is Hard to Find’ η Sarah Bolger θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς ο κίνδυνος παραμονεύει, βρίσκει τη δύναμη να κάνει την υπέρβαση
04 Μαΐου 2020 19:16
Στο ‘A Good Woman Is Hard to Find’ η Sarah Bolger θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε clip για το θρίλερ μυστηρίου A Good Woman Is Hard to Find του Abner Pastoll, με σεναριογράφο τον υποψήφιο από την Ακαδημία, Ronan Blaney, και πρωταγωνίστρια την Sarah Bolger (Mayans M.C., Emelie,The Spiderwick Chronicles).

Το έργο αφορά τη ‘Sarah’ (Bolger), μία νέα γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, του ‘Ben’ (Rudy Doherty) και της ‘Lucy’ (Macie McCauley), που θρηνεί τον πρόσφατα θανόντα σύζυγό της. Ο γιος της, ‘Ben’ (Rudy Doherty) έπαψε να μιλάει από την ημέρα που είδε να αφαιρούν βίαια τη ζωή τον πατέρα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζει να διεξάγεται αλλά δεν έχει οδηγήσει ακόμη στον εντοπισμό του δράστη. Η οικογένεια προσπαθεί να ορθοποδήσει, όμως ο ‘Tito’(Andrew Simpson), ένας άγνωστος μπαίνει ξαφνικά στην κατοικία τους θέλοντας να δραπετεύσει από κάποιους εμπόρους ναρκωτικών από τους οποίους έχει αποσπάσει σημαντική ποσότητα ουσιών που θα κρύψει μέσα στο διαμέρισμα.

Η γυναίκα ανήσυχη και φοβισμένη του ζητάει να φύγει από εκεί, προετοιμάζοντας παράλληλα τον εαυτό της για ό,τι άλλο ακραίο πρόκειται να ακολουθήσει. Θα βάλει τα δυνατά της να προστατέψει τους αγαπημένους της με το όποιο κόστος. Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύεται τη συγκυρία να μάθει από τον ‘Tito’ πράγματα σχετικά με την εκτέλεση του συντρόφου της, ώστε να διαπιστώσει τί έγινε ακριβώς  τότε, και να προφυλάξει τα παιδιά της από κάθε επικείμενη απειλή.

Το cast συμπληρώνουν και οι: Edward Hogg, Jane Brennan, Caolan Byrne, Susan Ateh, Siobhan Kelly, και ο Packy Lee.

Το A Good Woman Is Hard to Find θα είναι διαθέσιμο σε VOD από τις 8 Μαΐου του 2020.