Στο ‘Deerskin’ o νικητής Χρυσού Αγαλματιδίου, Jean Dujardin αποκτά ένα παράξενο πάθος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του έχει κολλήσει η ιδέα να πάρει το δικό του καουμπόικο jacket
04 Μαΐου 2020 18:57
Στο ‘Deerskin’ o νικητής Χρυσού Αγαλματιδίου, Jean Dujardin αποκτά ένα παράξενο πάθος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε clip για το δράμα-κωμωδία Deerskin του Quentin Dupieux (Rubber, Wrong Cops, Reality), με σταρ τον βραβευμένο με Όσκαρ, Jean Dujardin (The Artist), την Adèle Haenel (Portrait of a Lady on Fire) και τον Albert Delpy.

Το φιλμ αφορά τον ‘Georges’ (Dujardin), έναν πρόσφατα χωρισμένο άνδρα, ο οποίος αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με το western στυλ πόσο μάλλον με τον αντίστοιχο ντύσιμο και παθιάζεται ακόμη πιο  πολύ με την ιδέα να αποκτήσει ένα jacket από δέρμα ελαφιού κάτι που πάντα ονειρευόταν να έχει. Ο τύπος μάλιστα, προτίθεται να το αγοράσει όσο και αν κοστίζει. Κατευθύνεται λοιπόν, σε μία  μικρή γαλλική κοινότητα στην επαρχία όπου θα αποκτήσει πάρε δώσε με έναν ανεξάρτητο κινηματογραφιστή και μία bartender (Haenel) μαζί με τους οποίους θα γυρίσουν ένα έργο με βάση το αντικείμενο αναζήτησής του.

Στο Deerskin που είναι από προχθές διαθέσιμο για streaming στο Virtual Cinema, παίζουν επίσης οι: Coralie Russier, Laurent Nicolas και ο Pierre Gommé. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα:

Tags: