Το ‘Artemis Fowl’ πετάει μακριά από τα σινεμά και φτάνει κατευθείαν στο Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μύθος φαντασίας και μυστηρίου του Kenneth Branagh κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο
17 Απριλίου 2020 18:11
Το ‘Artemis Fowl’ πετάει μακριά από τα σινεμά και φτάνει κατευθείαν στο Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το sci-fi φιλμ μυστηρίου Artemis Fowl του Kenneth Branagh ανακοινώνοντας ότι καταφτάνει στη streaming πλατφόρμα Disney+ στις 12 Ιουνίου του 2020.

Η ταινία είναι μεταφορά του πρώτου και δεύτερου μυθιστορήματος της ομώνυμης λογοτεχνικής ανθολογίας του Eoin Colfer, με τον Ferdia Shaw να αναλαμβάνει τον ρόλο του βασικού ήρωα.

Το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Conor McPherson και Hamish McColl. Η ιστορία αυτή αφορά τον ‘Artemis Fowl II’ (Shaw), ένα 12χρονο τετραπέρατο αγόρι, γόνο μίας οικογένειας άφταστων επαγγελματιών στο οργανωμένο έγκλημα, με τον ίδιο να είναι στα ίχνη του πατέρα του που κάποια μέρα εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση. Ο ‘Artemis’ μαζί με τον προστάτη του, ‘Butler’ (Nonso Anozie), δοκιμάζουν να αιχμαλωτίσουν την αρχηγό των νεραϊδών LEPrecon, την ‘Captain Holly Short’ (Lara McDonnell) ώστε να εκμεταλλευτούν τις δυνάμεις της και να ζητήσουν λύτρα από τους δικούς της για να αρχίσει την έρευνα του γονιού του.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Artemis Fowl που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ στις 12 Ιουνίου του 2020, παίζουν επιπλέον οι: Josh Gad, Tamara Smart, Josh McGuire, Nikesh Patel, Adrian Scarborough, Miranda Raison, Colin Farrel, και η Judi Dench.