Στο ‘Debt Collectors’ οι Scott Adkins και Louis Mandylor βγήκαν πάλι να εισπράξουν (ΒΙΝΤΕΟ)  

Και δεν χωράει να αστειευτεί κανείς στα πάρε δώσε μαζί τους

Στο ‘Debt Collectors’ οι Scott Adkins και Louis Mandylor βγήκαν πάλι να εισπράξουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ Debt Collectors του Jesse V. Johnson (Triple Threat), τη συνέχεια δηλαδή του The Debt Collector, με τον ίδιο τον σκηνοθέτη να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Stu Small (Accident Man), ενώ εδώ πρωταγωνιστούν οι Scott Adkins (Avengement) και Louis Mandylor (Martial Law).

Η πλοκή εστιάζει στους ‘French’ (Adkins) και ‘Sue’ (Mandylor) που συνεχίζουν να εισπράττουν χρέη για λογαριασμό του αφεντικού τους ‘Tommy’. Τους αναθέτει λοιπόν, να πάνε στο Las Vegas σε έναν ιδιοκτήτη καζίνο που του χρωστάει πολλά την ίδια στιγμή που ένας διαβόητος έμπορος ναρκωτικών τους κυνηγάει για να τους εκτελέσει και να πάρει έτσι εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Το παραπάνω δίδυμο πρόκειται να συναντήσει εχθρούς από πάμπολλες κατευθύνσεις αλλά δεν σκοπεύει να γυρίσει πίσω με άδεια χέρια.

Παίζουν επίσης οι: Vladimir Kulich (Smokin’ Aces), Mayling Ng (Lady Bloodfight), Ski Carr (Agents of S.H.I.E.L.D.), Louis Mandylor, Demitra Sealy, Mariano 'Big Dawg' Mendoza, Catherine Black, Cuete Yeska και ο Josef Cannon.

Το Debt Collectors αναμένεται να διανεμηθεί σε VOD στις 15 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Ροη ειδησεων