Το Soul της Pixar καθυστερεί λόγω κορωνοϊού – Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία πρεμιέρας

Καθυστέρηση και για το Raya and the Last Dragon
15 Απριλίου 2020 10:25
Το Soul της Pixar καθυστερεί λόγω κορωνοϊού – Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία πρεμιέρας

Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από τις αμέτρητες καθυστερήσεις ταινιών της Disney και όχι μόνο, ανακοινώθηκε πως και το Soul από τον δημιουργό του Inside Out πρόκειται να λάβει καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού. Η νέα ημερομηνία που έδωσε η Pixar είναι ο ερχόμενος Νοέμβριος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω animated φιλμ ήταν να καταφθάσει στις 19 Ιουνίου.

Η ιστορία του Soul θα εστιάζει στον πρωταγωνιστή της ταινίας Joe Gardner (Jamie Foxx), ο οποίος μετά την πρώτη μεγάλη επαγγελματική συναυλία του, πέφτει τυχαία σε ένα φρεάτιο και μυστηριωδώς καταλήγει σε έναν κόσμο γεμάτο ψυχές.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως και το Raya and the Last Dragon θα λάβει καθυστέρηση και αντί για τον Νοέμβριο που ήταν προγραμματισμένο, θα έρθει το 2021 και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου.

Το Soul, λοιπόν, αναμένεται να καταφθάσει στους κινηματογράφους στις 20 Νοεμβρίου, ενώ το Raya and the Last Dragon θα κάνει το ντεμπούτο του στις 12 Μαρτίου 2021. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τις εν λόγω ταινίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.