Ο βραβευμένος με Emmy, Alan Yang σκηνοθετεί το συγκινητικό δράμα ‘Tigertail’ (ΒINTEO)

Και μας παραδίδει μία ξεχωριστή οικογενειακή ιστορία
27 Μαρτίου 2020 17:35
Ο βραβευμένος με Emmy, Alan Yang σκηνοθετεί το συγκινητικό δράμα ‘Tigertail’ (ΒINTEO)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το δράμα Tigertail τη σκηνοθεσία και του σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο νικητής Emmy, Alan Yang, με τους Lee Hong-chi, Tzi Ma, και την Christine Ko να ερμηνεύουν κεντρικούς ρόλους εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Grover’, έναν εργάτη εργοστασίου ο οποίος έπειτα από μία δύσκολη παιδική ηλικία στην Ταϊβάν, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μεταναστεύσει στις Η.Π.Α. προς αναζήτηση περισσότερων ευκαιριών για μία καλύτερη ζωή, μαζί με μία γυναίκα με την οποία εντούτοις δεν τον συνδέουν και τόσα πολλά. Εγκαταλείπει λοιπόν, την αληθινή του αγάπη και το σπιτικό όπου μεγάλωσε και στον νέο τόπο διαμονής του παλεύει να εξισορροπήσει τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τις καινούργιες ευθύνες που επωμίζεται εκεί. Έπειτα από χρόνια αναλογίζεται την μέχρι τώρα πορεία του, πασχίζοντας παράλληλα να επαναπροσεγγίσει το παιδί του, την ‘Angela’ που έχει απομακρυνθεί από εκείνον και αποδεικνύεται εξίσου ξεροκέφαλη με τον ίδιο. Πατέρας και κόρη δεν έχουν αντιληφθεί πόσο πολύ μοιάζουν σαν χαρακτήρες ακόμη και στο πώς ανταπεξέρχονται στο βίωμα της αποτυχίας και των δυσκολιών, αλλά και στις στιγμές που γεύονται την ευτυχία.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Hayden Szeto, Yo-Hsing Fang, Kunjue Li, Fiona Fu, James Saito and Joan Chen.

Το Tigertail αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: