Στο ‘Survive the Night’ δύο τύποι απειλούν την οικογένεια του Bruce Willis (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κάνουν το μοιραίο λάθος να εισβάλλουν στο σπίτι του γιου του
25 Μαρτίου 2020 22:11
Στο ‘Survive the Night’ δύο τύποι απειλούν την οικογένεια του Bruce Willis (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ δράσης Survive the Night του Matt Eskandari (12 Feet Deep) με τον Doug Wolfe να υπογράφει το σενάριο ενώ εδώ του cast ηγείται ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Bruce Willis (Die Hard movies, Unbreakable, 12 Monkeys).

Η πλοκή εστιάζει σε δύο αδερφούς οι οποίοι έπειτα από μία ληστεία που κάνουν, μετά βίας καταφέρνουν να ξεφύγουν από την αστυνομία, με τον έναν από αυτούς, τον ‘Mathias’ (Tyler Jon Olson) να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μεταξύ. Τότε ο ‘Jamie (Shea Buckner) παρακολουθεί κρυφά τον χειρουργό ‘Rich’ (Chad Michael Murray) κατά τη διαδρομή από το νοσοκομείο στην κατοικία του. Ο ‘Jamie’ εισβάλλει μέσα στο σπίτι και κρατάει όμηρο την σύζυγο και την κόρη του γιατρού, διατάζοντάς τον να φροντίσει την πληγή του αδερφού του. Ωστόσο, το σχέδιο του κακοποιού εκπυρσοκροτεί μιας και ο ‘Rich’ προκειμένου να σώσει την οικογένειά του βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει με τον πατέρα του, ‘Frank’ που ήταν σερίφης και από εκεί και έπειτα οι δύο άγνωστοι μετανιώνουν που πάτησαν το πόδι τους εκεί.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Lydia Hull, Jessica Abrams, Sara Lynn Herman, Ravare Elise Rupert, Natalie DiDonato, Jef Holbrook και ο Charlie Alvarado.

       

Το Survive the Night καταφτάνει σε VOD στις 22 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: